2018-09-19 04:04:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Higgadtságát és lelki egyensúlyát őrizze meg!

Napi horoszkóp szeptember 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ha tévedett, akkor azt önnek is be kell látnia. Kollégái, ismerősei ezért csak csodálni fogják. Az esetleges okításoktól, megvető hangnemtől nem kell tartania. Ön mindig őszinte volt, és most is maradjon meg ennél.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz a Skorpió jegyében áll önnel szemben. Előfordulhat, hogy szívességet kérnek öntől: ne tagadja meg. Mások is segítenének, ha lehetőségük lenne rá. Este szerezzen meglepetést a kedvesének egy kis aprósággal, vagy valami szokatlan dologgal. Menjenek olyan helyre, ahol még nem voltak.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr együtt áll a Nappal az ön családját jelző sorsterületen. Jó híreket kaphat egyik rokonáról. Ennek hatására még nagyobb lelkesedéssel végezheti a munkáját. A Mars már a Vízöntő jegyében áll, különleges szerelmet hozhat az életébe, talán külföldi lesz az illető.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold már távolodik a Bak jegyétől, így egyre jobb tempóban tud majd dolgozni. Estére be tudja fejezni a legnagyobb feladatokat is. Közeli barátja segítségével megismerkedhet egy különleges emberrel, aki rendkívül jó hatással lesz majd önre.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Mars szemben áll az ön jegyével. Egyik ismerőse akár szánt szándékkal, akár véletlenül, de kárt okozhat önnek. Okosan kerülje ki a kockázatos helyzeteket!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Lehetséges, hogy kellemetlen változásokat hoz a Mars az ön munkát jelző sorsterületén. Szeretné bővíteni a hatáskörét. Számítania kell arra, hogy ha ezen az úton akar haladni, jelentős ellenállásba kell ütköznie. Igyekezzen minél jobban felmérni erőit és lehetőségeit.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Most megmutathatja vezetői képességeit. Számíthat a nagyobb hatalomra, komoly befolyásra tehet szert, észre fogják venni, és el is fogják ismerni önt. Igyekezzen képességeit a kultúra, sport vagy a szórakoztató iparban kamatoztatni.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Vénusz áll a Skorpió jegyében, de az Uránusz támadásában. Ma a környezete, kollégái nem tudnak önnek annyi segítséget nyújtani, mint amennyire szüksége lenne, mert a saját dolgaikkal lesznek elfoglalva.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Tartsa magát napirendjéhez, szép sorban végezze feladatait. Kerülje a káoszt és a rohanást, élvezze ki a nap minden percét, a napsütést és a baráti beszélgetéseket.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Higgadtságát és lelki egyensúlyát őrizze meg! Valaki vitát próbál nyitni önnel, de vigyázzon, ne menjen bele a kisded játékba. Ha kell, inkább álljon odébb. A Mars az anyagi javak sorsterületén arra figyelmezteti, hogy legyen óvatosabb a befektetéseivel. Este olvasson, vezesse le az esetleges feszültségét.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Mars – a harcok Istene – a Vízöntő jegyében áll. A levegőben bujkáló feszültség ellenére próbálja meg fenntartani a harmóniát a családjában. Legalább a meghittség látszatát kellene megteremtenie. A munkahelyi gondokat véletlenül se vigye haza.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A Merkúr és a Nap szemben állnak a Halak jegyével. Kiváló alkalma nyílik arra, hogy egy régi problémáját megoldjon. Egyébként erős jellemét próbára tehetik ma… Egy friss ismeretség viszont romantikus kapcsolattá alakulhat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: